Promotieactiviteiten

Promotieactiviteiten
Promotieactiviteiten

Promotieactiviteiten


Na de verbouwing van de recreatiezaal konden we een groot TV scherm laten plaatsen. Verder werd er een zgn. fietslabyrint geplaatst. Hiermee kunnen bewoners al trappend leuke uitstapjes maken die men dan kan volgen op een scherm.

Een geheugencomputer was ook een grote wens. Deze Silver Fit Alois is inmiddels in gebruik. Ook konden we een duofiets met electrische ondersteuning aanbieden. Hiermee kan men met een familielid of een vrijwilliger leuke fietstochtjes maken door onze mooie omgeving.

Toen de nieuwe Psycho Geriatrische afdeling aan de Biermanlaan in gebruik werd genomen hebben we voor de bewoners het volgende kunnen realiseren: een mooie rustgevende waterpartij, een prachtige voliëre en moestuinbakken om lekker in te kunnen tuineren. Om even lekker te kunnen genieten van al deze dingen werd er een aantal tuinbanken geplaatst.

Donateurs

Dit alles is mogelijk gemaakt door de bijdragen van onze trouwe donateurs. En niet te vergeten de giften vanuit het bedrijfsleven en stichtingen waar we een beroep op deden. Voor 2021 staat op de wensenlijst een zgn ”buitenfiets” die zal worden geplaatst in de aan te leggen belevingstuin met beweegapparaten.
Promotieactiviteiten