Wat bieden wij


Avondlicht biedt zorg aan ouderen in de Gemeente West Betuwe en is een ontmoetingsplaats voor ouderen in de dorpskern Herwijnen.
Avondlicht heeft twee locaties in Herwijnen. De somatische afdelingen bevindt zich op de locatie aan de Sluimerskamp 18. De afdeling voor bewoners met dementie bevindt zich op onze locatie Perengaarde aan de Biermanlaan 2. Avondlicht heeft appartementen van verschillende omvang. Enkelen daarvan zijn geschikt voor echtparen.

Ook voor dagbesteding kunt u bij ons terecht. Avondlicht biedt tot vijf dagen per week dagbesteding aan vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). U komt dan één of meerdere dagen per week bij ons te gast en onderneemt gezamenlijk activiteiten zoals bakken, spelletjes of geheugentraining.

Verder verzorgt Avondlicht samen met de vrijwilligers van Welzijn West Betuwe “Tafeltje dekje” voor de kernen van de Gemeente West Betuwe. Een gezonde, vers bereide warme maaltijd bij u thuis bezorgd.

Waar mogelijk biedt Avondlicht ook (huishoudelijke) zorg thuis aan ouderen die in de nabijheid van Avondlicht wonen.
 

Huren of tijdelijk wonen

U kunt bij Avondlicht komen wonen met een indicatie, maar u kunt ook huren. U kunt zowel langdurig als tijdelijk bij Avondlicht wonen.