Wat bieden wij


Avondlicht heeft twee locaties.
De somatiek bevindt zich op de locatie aan de Sluimerskamp 18 te Herwijnen. De afdeling voor bewoners met dementie bevindt zich op onze nieuwbouwlocatie aan de Biermanlaan 2 in Herwijnen.

Avondlicht biedt verschillende mogelijkheden.
Het grootste aanbod ligt op het gebied van wonen. Wij hebben appartementen van verschillende omvang. Enkele daarvan zijn geschikt voor dubbele bewoning. Op de nieuwbouwlocatie kunnen alleen bewoners opgenomen worden met een indicatie ZZP5 en ZZP7 met behandeling. Dit is een gesloten afdeling. ZZP staat voor Zorg Zwaarte Pakket.

 

Huren of tijdelijk wonen

U kunt bij ons komen wonen met een indicatie, maar u kunt ook huren. U kunt zowel langdurig als tijdelijk bij ons wonen. Verder bieden we verschillende opnamemogelijkheden voor echtparen. Naast het wonen bieden wij 5 dagen per week dagbesteding vanuit de WMO.

U kunt van buiten Avondlicht bij ons een maaltijd gebruiken en wij verzorgen samen met de vrijwilligers van Stichting Welzijn Lingewaal, Tafeltje Dekje voor de kernen van de voormalige gemeente Lingewaal. Waar mogelijk bieden wij (huishoudelijke) zorg thuis aan ouderen die in de nabijheid van Avondlicht wonen.