Tafeltje dekje


Een gezonde vers bereide maaltijd, warm bij u thuis bezorgd! Tafeltje dekje is de maaltijdservice van Avondlicht en Welzijn West Betuwe.

Avondlicht en Welzijn West Betuwe slaan al jaren samen de handen ineen om ervoor te zorgen dat alle bewoners in de gemeenten Asperen, Herwijnen, Heukelum, Spijk en Vuren gebruik kunnen maken van deze maaltijdservice. Woont u in een andere plaats in de regio? Ook dan kunt u zich aanmelden en kijken we naar de mogelijkheden. Zes dagen per week staan vrijwillige chauffeurs van Welzijn West Betuwe klaar om u een warme en voedzame maaltijd te bezorgen, afgestemd op uw wensen en persoonlijk bij u thuisgebracht. Een fijn contactmoment en daarna zorgeloos genieten van uw maaltijd: daar streven wij naar!

Snel, zorgeloos thuisbezorgd en dus gemakkelijk! Maak kennis met onze maaltijdservice.

De maaltijden
Eén keer per week ontvangt u een menulijst voor de hele week. U kiest wat u welke dag wilt eten en wij zorgen ervoor dat het voor u geregeld wordt. U heeft keuze uit verschillende voor- en nagerechten, vlees- of visgerechten, aardappels, groenten, maar ook pastagerechten. Per menugang kunt u dagelijks kiezen uit twee varianten. Avondlicht verpakt de vers bereide maaltijden in een warmhouddoos, zodat deze na bezorging op de juiste temperatuur genuttigd kan worden!
 

Tafeltje dekje

Bezorging
De maaltijden worden iedere dag (behalve zondag) tussen de middag bij u thuisbezorgd. Alle dagen of slechts een paar keer per week een maaltijd ontvangen? Of liever alleen een gedeelte van de maaltijd of juist iets extra’s ontvangen? Het is allemaal mogelijk!

Aanmelden
Hebt u interesse in een dagelijks vers bereide warme maaltijd? Met één telefoontje kunt u zich opgeven bij Welzijn West Betuwe. Wij regelen het vervolg voor u en komen bij u langs om uw wensen te bespreken. Afhankelijk van uw woonplaats krijgt u een coördinator toegewezen die daarna altijd uw persoonlijke aanspreekpunt is. Bel voor meer informatie en het regelen van Tafeltje dekje naar 0418-65 2371. Dit kan van maandag tot en met donderdag van 9-11 uur of naar de keuken van Avondlicht 0418-581325.

Prijslijst Tafeltje Dekje

Soort component Prijs per 01-01-2023
- Complete maaltijd € 7,80
- Soep € 1,20
- Warme maaltijd € 5,95
- Toetje € 0,65