“Markt van Avondlicht”

“Markt van Avondlicht” op de Dag van de Verpleging was een geslaagd evenement
Om al onze medewerkers en vrijwilligers te bedanken voor hun inzet organiseerden we op de Dag van de Verpleging, 12 mei 2022, onze eigen markt met lokale ondernemers. Alle medewerkers en vrijwilligers konden hier komen winkelen met hun gekregen shoptegoed. Iedereen werd ontvangen met een welkomstdrankje. De markt werd druk bezocht en voor een ieder was er wel iets leuks te vinden! Ook voor een lekker hapje tussendoor was gezorgd.

Met dank aan de ondernemers: Pour Vous, Bloem & Zo bij Ilse, JWM Lifestyle, Effe Anders, Zuivelboerderij Noordam Hellouw, DA Drogisterij Jetty Herwijnen, Woon-en Cadeauwinkel • De Toren, Wolplein.nl en Bakkerij Bakker.

Omdat het de Dag van de Verpleging was, kregen onze medewerkers nog een extra attentie bij binnenkomst. Kortom, een zeer geslaagde dag!

Klik op de foto voor een vergroting