Medewerkers van RAM-IT op pad met onze bewoners

Medewerkers van RAM-IT op pad met onze bewoners

Op 28 juni hebben onze bewoners van locatie Perengaarde een leuk uitje gehad met medewerkers van RAM-IT. RAM-IT is de organisatie die alles op ICT gebied regelt voor Avondlicht. Zij vinden het belangrijk om midden in de samenleving te staan en daaraan bij te dragen. Daarom kwamen zij bij ons langs om een leuke activiteit met onze bewoners te doen.

Gestart werd met een hartelijk ontvangst op Perengaarde en een rondleiding op de locatie. Daarna zijn de bewoners opgehaald uit de huiskamers en werd Bakkerij Bakker bezocht voor koffie met gebak.

Vanaf daar werd gestart met een wandel-/speurtocht door het dorp. Op de Lijsterbeslaan was een kort fotomoment, waar iedereen op de foto is gegaan.

Voor de lunch zijn ze weer teruggegaan naar Bakkerij Bakker. Iedereen kreeg tomatensoep, een broodje kroket en als toetje een ijsje. Het ijsje werd aangeboden door Bakkerij Bakker, waarvoor dank!

Het was een hele leuke, ontspannen ochtend. De bewoners hebben genoten! Maar ook de medewerkers van Avondlicht en RAM-IT.

RAM-IT wil hier structureel invulling aan gaan geven in de vorm van een doorlopend programma voor vrijwillige doe-, denk- of geefkracht. Mooi om te zien dat een ICT-bedrijf maatschappelijk zo betrokken is. Wij hopen op nog meer leuke uitjes met RAM-IT in de toekomst.

Klik op de afbeeldingen voor vergroting